Köp förbrukningsmaterial online! Estell AB - "Din partner av förbrukningsmaterial"
  • Frågor? Ring oss! 0771-808085
  • Handlar du som företag? Kontakta oss på 0771-808085 eller info@estell.nu

Just nu kampanj på Estell Alcogel 85% och Ytdesinfektion 70%

Produkter för bästa Resultat

Vill du köpa förbrukningsartiklar?

Då är STL Förbrukningsvaror en partner för dig! Vi erbjuder ett stort sortiment av förbrukningsmaterial, över 25 000 artiklar som vi levererar dagligen till företag och organisationer runt om i Sverige. Vi har det mesta inom förbrukningsvaror, så som handdesinfektion, ytdesinfektion, tvätt- och rengöringsmedel men även hygienpapper, vårdartiklar och mycket mer! STL:s främsta styrka är vår kunskap inom segmentet kemtekniska produkter så som tvättmedel, rengöringsmedel och avfettningsmedel. Där har vi stor kunskap - vissa av oss har till och med mer än 30 års erfarenhet av den branschen - därför sticker vi ut hakan lite och säger att vi är duktiga på det!

Estell vill vara din partner av förbrukningsmaterial och för oss betyder det att vi vill erbjuda det där lilla extra! God service är därför en självklarhet och ett nyckelbegrepp hos oss, och vi arbetar kontinuerligt för att leva upp till det!

Företagskund hos STL!

Är du företagare och vill bli företagskund hos oss? Kontakta kundservice: Telefon: 0771-808085 eller maila info@estell.nu så hjälper vi dig. Läs mer på: Företagskund/Förmånskund